torsdag den 30. september 2010

Så galt så galt det ku gå.....

Oprydningen har vist lidt taget om sig, og nu er den velafbalanceret teenager og jeg ved at bytte soveværelse, den unge dame har skam fine fornemmelser, så hendes nye værelse skulle jo lige males før hun rykkede ind, så stuen er nu et sandt pulterkammer, føles ikke som om at ordnen er lige rundt om hjørnet!

Men men men..... man kan jo altid ty til sit gamle trick, massere af friske blomster og rodet glider lidt i baggrunden!


kan godt nok intet finde, hverken saks, dankortet eller de rene trusser, men retter man blikket i de rigtige vinkler er der skam ganske pænt her hjemme!

5 kommentarer:

 1. Jamen se på det positive...I får orden og styr på de to andre værelser på en gang...og bagefter så er der også mere energi til stuen... :o)

  PS:En anden blogger og jeg kommer forresten forbi butikken imorgen... ;o)

  SvarSlet
 2. Hyggeligt er selv i biksen hele dagen imorgen!
  -Og åhhhh gid du havde ret, men det føles sku lidt som et evighedsprojekt som har varet snart 38 år!
  det her lære mig sku nok ikke at rydde op, men måske at gi op og slappe af i roddet! ;-)

  SvarSlet
 3. Ha ha, det kender jeg også godt..når man skal rydde op, ender det med at alt bliver tømt ud i en bunke på gulvet..så kan man undre sig over man har så meget L... Men har nu svært ved at skille mig af med noget af det. Sikke nogle fine Liebe krukker du har.
  God fredag og god weekend
  KH Mia

  SvarSlet
 4. Ja de er særligt pæne de der krukker, og jeg fandt dem i bunden af hendes skrald, det er nemlig nogle forkerte farveprøver, Brio farver tror jeg hun kaldte dem, men jeg synes nu de er helt fantastiske og rart at det ikke er helt så pastellos......

  SvarSlet
 5. Här inne bor regnbågen, och jag älskar att hälsa på den!

  Agneta

  SvarSlet