onsdag den 15. december 2010

Hej, jeg hedder Lea... eller

måske bare kald mig gave-modtagelses-centralen, det føltes i hvert fald sådan forleden!

-deler åbenbart den lokale SPAR med Wencke, som for noget tid siden bloggede om nogle særligt fine vat fiduser fundet i deres rode kasse, drønede straks ned i SPAR, men hun havde vist tømt hele lageret...

Men så i lørdags, imens biksen var stuvende fyldt af mennesker, kom hun lige forbi og kastede en pose vat i favnen på mig og glædelig jul til mig!


 Den slags forpligter, så først måtte der lige ryddes lidt ud på hylderne i badeværelset, ikke at det er så slemt, vi er bare nogle som bor der og bruger det....
(og vist ikke altid når at få købt ny creme inden den sidste er tom, føler mig lidt afsløret på øverste hylde!)


Sådan, nu blev der anstændigt til nyt særligt værdifuldt små inventar........!

Jepper...... det er er disse vat piduser jeg fabler om, mere mormor ramt bliver det vel ikke, og er der noget der gør mig glad i låget, så er det når jeg kan trække min afdøde mormor med ind i min hverdag på alle leder, kanter og luftlag!

Takker, bukker og nejer til Karen Klarbæks Wenke...... ;-)

Ps. det der med æsker på badeværelset (og alle andre steder) ser nyseligt ud, men man glemmer jo hva man putter i, fandt i lynoprydningen 5 solcremer i den ene æske og 7 myggebalsem  samt 4 fodcremer i den anden, så meget har man vist ikke brug for.... det der med at købe nyt istedet for at rydde op, stopper det mon aldrig....!

3 kommentarer:

 1. Elsker dine indlæg...elsker dem:-)

  SvarSlet
 2. Årh, ja - candyfloss i Barbie-udgave :-). Får lige pludselig trang til at dekorere negle (bare for derefter at få lov at fjerne det igen med pastel-totter). Hverdagsluksus, det er hvad de oser af...og Mormor :-)

  Kram

  SvarSlet
 3. ÅH savner min mormor SÅ meget, når jeg ser de vatkugler! Hendes duftede af chanel no. 5, fordi hun altid havde sæben til at ligge i hendes undertøjs skuffe hvor vattet også lå!

  SvarSlet