onsdag den 15. december 2010

HELLO COPYLAND........

Alt hvad der ikke må kopieres er fjernet fra hylderne....... ;-)

-Ej joke tilside, var bare lige ude og hente lidt lamper hos Rie i morges, og kunne ikke lade være med at skænke de sidste dages hede debatter en lille tanke, verden er fyldt af kopister og de største og værste ved det ofte ikke selv, ved ikke engang at de er blevet inspireret, men tror selv at de har opfundet den dybe tallerken, sådan er det og sådan vil det altid være, den hane kan der ikke slukkes for, hvor skønt det end kunne være!

-Og i mens jeg gik rundt inde i de søde damers varme kontor og lod mig inspirere, om ikke andet så til lidt oprydning i egen reol når juledagene kommer.......


Stod de ude på deres uopvarmet lager og pakkede de sidste julevare som skal afsted, jov tak..... det er sørme romantisk at være producent og den eneste grund til at de smiler er helt sikkert at den administrerende direktør Mette (som jeg i lang tid bare troede var Ries søde veninde som hjalp hende lidt!) står på tæer for at prøve at blive lige så høj som Rie!

(damer blir sku så forfængelige når de skal fotograferes)


-Og som vanligt fik jeg lige lusket noget til mig, fatter ikke hvorfor denne lampeskærm aldrig er blevet sat i produktion.... men nu er mig og biksen i hvert fald ejer af tre stk. har altid haft en stor kærlighed til det som ikke rigtig måtte købes eller ikke rigtig ku skaffes.......

7 kommentarer:

 1. ... du har jo ret :-)
  Sjove billeder - og sjovt at se 'lagerbillede' fra Rie Elise Larsen, som jeg er stor fan af. Ikke særlig flatterende, nej, troede det var et liv i svir at leve som kreativ med eget brand :-))
  Mvh Stine.

  SvarSlet
 2. hi hi, ja mange herinde må vist sande (mig selv inklusiv) at hvis der er én man elsker at lade sig inspirere af og kopiere, så er det vist den dygtige kvinde på billederne ;0) Sålænge man husker hvor ideen kommer fra, så er det da en kæmpe ros til hende! Og ja de lampeskærme er da for lækre :0)
  Puha, det ser sørme ikke særlig luksuriøst ud -nok nærmere det modsatte. Håber ikke fingrene fryser helt til, for det skal komme mange gode sager ud af dem de kommende sæsoner!

  SvarSlet
 3. Jeg synes du siger noget meget rigtigt ang. copyright uden de helt store armbevægelser :_)
  Lampeskærmene er rigtig fine.
  God aften til dig.

  SvarSlet
 4. Årh mand kunne du nøjes med tre lampeskærme? Jeg måtte da låne både hænder, fødder og rygge af Rie og hendes veninde ;)
  Er SÅÅÅÅ glad for lyskæden!

  SvarSlet
 5. Hende fantastiske Rie skylder jeg da vist et kæmpe indlæg.
  Hendes papir er bag næsten alle mine billeder nu siden jeg ikke laver stofmønstre selv mere.
  Jeg er FAN...sådan rigtig for alvor.
  Har den skønneste julebog Rie har lavet. Den er mange år gammel og mere trendy end alle de nye fra i år. Hils lige den dygtige dame ved lejlighed.
  Og NB! så var MIN WENCHE egenlig ikke til udlån bare fordi hun flyttede over til jer....men OK
  når det nu er dig søde Lea, så må du godt bruge/låne hende lidt også.
  Hun var inde og hente papirspompomkugler i dit nabolag (for mig) på din blogopfordring forleden.
  Kan ikke holde ud at vente på posten nu....

  SvarSlet
 6. Takker for jeres søde kommentarer og Karen KUN til ære for dig har jeg rettet lidt i mit indlæg om vatfiduser og Wenke! ;-)

  SvarSlet
 7. Hi hi hvor er du sød :)
  Det er bare SÅ hårdt at skulle aflevere bedste-blogveninden til København....Jeg vil jo bare SÅ gerne se hende hver dag igen ikke?

  Venter på at de der fantastiske pom pom dimser skal dukke op i dag med posten.
  Tak for tippet til dem.Du er så dygtig til at vide hvad vi andre vil ELSKE.

  Karen

  SvarSlet