tirsdag den 4. januar 2011

Dyrt...men fandme pænt!

skal prøve at gøre det kort, denne blog er i forvejen al al for tekst tung......! - Men se lige hvor pænt det her er....... Suzanier fra Uzbekistan, selvhentet af min eks kæreste!

Boet er nu gjort op, og nu er de mine, det var dyrt, men tro mig der er mange, alle i fuldstændig vanvittige smukke broderier, og i latterlige ukorrente mål, så kan på ingen måde bare sælges videre som et sengetæpper eller ligende, og så er det jo godt man har sin mor, som HENDE her talte om i et indlæg tidligere idag!
    Har længe været lidt træt af den der efterløn, synes ikke at det er rimeligt at de mennesker der stadig er raske og rørige kan få lov til at forlade samfundsfælleskabet i en så tidlig alder, med mindre der selvfølgelig virkelig er en grund til det, dette synspunkt gælder vel egentlig også min mor som er særdeles frisk og effektiv, og ganske fantastisk, og hjælper mig så meget i forvejen, men lige med hende ser jeg frem til at hun napper den ikke helt velfortjænte efterløn her meget snart.... så hun kan komme i fuldtids aktivering i mit lille firma, så skal der syes puder, puffer og tæpper......

Åhhh...det blir et pænt efterårs sortiment i shoppen.... (lidt forskudt af tiden er man vel altid! ;-)

9 kommentarer:

 1. Jeg er forelsket. Du behøver ikk vente til efteråret. Jeg smider gerne gode kontanter for et par små stykker :)

  SvarSlet
 2. Hi hi.. Hvor du dog skriver skønt og malende :-)
  Sikke lækre farver - kan godt forstå at du er vild med dem.
  Kh Stine.

  SvarSlet
 3. Hej Lea!
  Tak for sidst :-) Måske du har fundet linket wwww.gademode.dk
  Kh. Margith

  SvarSlet
 4. aj, hvor er de skønne - de fik mig til at smide et billede på min blog i dag, da det lige ligger så fint i tråd med de smukke stykker stof du har tiltænkt at holde din mor igang med ;)

  SvarSlet
 5. WOW en smuk blog.

  Elsker selv farver, og disse stoffer er da fantastiske!

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 7. Prøver lige igen:)
  Skøn musik på din blog - hvem er det?

  SvarSlet
 8. Du har da altid de mest fantastiske ting og den bedste stil....også musikken :)
  Og så har du en hjælper mor....dejligt ikke at være den eneste kvinde i verden, der gør brug af sin mor.

  Karen

  SvarSlet
 9. Åh.... er glad for at i kan se meningen med stoffet, for kors i r..... det var en dyr omgang, og har nu MEGET MEGET af det i kælderen!

  Og Karen ja, det var af inspiration af dit indlæg jeg lige måtte nævne min mor, er bare så utaknemmeligt et skarn at jeg altid glemmer at sige tak, må lige huske at sende hende et link til dette indlæg!

  Og margit, tak for besøget, har for længst gjort mig til fast læser, det var jeg nemmelig ikke og har bestemt også haft til hensigt at skrive til dig på din blog, men kors det går langsomt en gang imellem! tjek lige dette link: http://jakandjil.com/blog/
  nu vi taler gademode!

  Det er Amy Winehouse der synger for jer idag!

  Go aften........

  SvarSlet