mandag den 27. december 2010

Jeg vandt noget på en fin blog jeg rigtig rigtig godt kan li....

Hun hedder Tenka Gammelgaard, hun og hendes søde datter er flittige kunder i min butik, jeg har altid sat pris på deres hyggelige besøg, ved ikke hvordan vi kom til at tale om det, men hun havde ihværtfald også en blog og den er pt. et af mine daglige drugs for en god dag.....

Hun blogger om sit Aterlie.....
Sin fine samling af pensler......
Sine fantastiske tegninger og bøger hun holder af........


Og lillejuleaften vandt jeg noget, første gang i mit liv jeg vinder andet en en flad 20´er på et skrabelod.....!

Nemlig dette kunst tryk lavet til folketinget, og efter flere juledage i Ex-svigerfamiliens favn, må jeg sige at dette har været det bedste ved denne jul!

-Og så oven i købet med en selvhenter på hendes Aterlie........
 HURRA!

Stan Getz er til æra for Tenka!
-Ja, lægger hun lægger nemlig ofte et stykke musik op på sin blog, altsammen med et kæmpe æstetisk overskud og til at bleve helt glad af............ tjek hendes blog HER
 (alle billeder at lånt fra Tenka gammelgåårds blog!)

2 kommentarer:

  1. Sej kunst; tillykke med det. Og av, for en jul i eks-svigerfamiliens favn. Håber ikke, det er helt så slemt, som det lyder - så var du der vel ikke?:) KH. Linda (der nu har fået sat den pinke stjerne fra din butik på den svenske, grafiske kalender - hvilket er et herligt hit!)

    SvarSlet
  2. Ej for fanden Linda..... Var slet ikke klar over at dig var dig, din blog har jeg da fulgt længe, og så er du helt hemmelig i min butik!
    RIGTIG GODT NYTÅR.... og jov jov, eks-sviger-famillien er et arvestykke som jeg egentlig er ret så glad for! ;-)

    SvarSlet