torsdag den 7. april 2011

Når jeg blir rigtig voksen, så vil jeg bo sådan her......

Jeg har blogget om hende før, men gør det gerne igen, fandt et nærmest oldnordisk dameblad herhjemme med en boligreportage fra hendes lejlighed, sådan et barndomshjem ville jeg gerne have haft......!

Det er Jolander jeg taler om, indehaver af butikken af samme navn, en butik der fuldstændig ligner hendes bolig, hun har både blog og website, men benytter sig sjældent det, selv siger hun at hun nok er for gammel, men jeg tror nu mere det er fordi hendes hjerne er placeret på et andet, muligvis højere intellektuelt niveau!

Så næste gang i alligevel skal et smut omkring Amalienborg eller har andre sving gerninger i Frederiksstaden, så smut lige forbi butikken i st. Kongensgade 74, den er så fin, så fin hendes lille butik, og muligvis er du heldig at hun er i godt humør og venlig stemt den dag du kigge forbi! ;-)

Billederne er affotograferet fra magasinet kreative kvinder (findes ikke mere!) Af Pernille stage Bustrup Foto: Anitta Behrendt

9 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud... Man får helt lyst til at hoppe i et par store sokker, hygge og drikke et lille glas rødvin :0).

  Rigtig god weekend!

  Kh Maria

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig hyggeligt ud :)

  SvarSlet
 3. Super flot bolig - og hjemmeside.

  Man bliver vel aldrig for gammel til en valgt levestil, det syntes jeg i hvert fald ikke.

  SvarSlet
 4. Ej hvor lækkert! :o)
  Hvis man kunne indføre det i sit hjem og manden ville være tilfreds også, så var det gjort!

  SvarSlet
 5. Smukt, som i rigtig smuk - og tror gerne jeg vil ha ca. alle tæpperne - no more, no less ;)

  Og frk. NØ - skriver det også lige her - men jeg bliver nød til at give dig et kompliment... Jeg elsker din brug af "pænt" det er sublimt <3

  SvarSlet
 6. Det er den skønneste butik - altså næstefter NØ ; )

  SvarSlet
 7. Hun er faktisk gift, men med en Amerikaner, de er måske mere tolerante på bolig indretningsfronten, end vetoret ramte danske mænd! De kan i hvert fald være slemme synes jeg!

  Celine tak for pænt pænt komplimemnt!
  -hun sælger tæpperne i butikken ;-)

  SvarSlet
 8. Hvor er der hyggeligt - jeg vil også bo der når jeg bliver stor :O)
  Axxx

  SvarSlet
 9. Det kan jeg godt forstå, at du gerne vil! Go' weekend. kærligst én hvis mand har fundet vej til din butik og købt lidt masking tape til sin kone, som blev meget glad.

  SvarSlet