torsdag den 7. april 2011

Synes det er en vanvittig last jeg har.......

I hvert fald når jeg tænker efter..... bruger timer på at udvælge papir, klippe kort og denne gang stjerner, pakker ind, elsker det og ej hvor er det flot, denne gang i gul og pink i anledning af den kommende påske....!
Og hvor længe var det så lige at disse pakker fik lov at ligge her på bordet og ta sig godt ud, lige nøjagtigt lige så længe som det tog at knipse dette billede, papir flået af og smidt hensides, halleluja...indholdet er jo det, som gælder....! -det er jo rent faktisk VANVITTIGT,  hvilken fråds af materialer for ingen hverken nytte, tænker hvor mange atomkraftværker jeg mon holder i gang med mit behov for kæmpe mæssigt forbrug af emballage.....det er fandme sygt, og alligevel bliver jeg ufortrødent ved!
(ligesom mange andre i blogland og mange mange flere end det......Hmm....skræmmende!!!)

8 kommentarer:

 1. Ja det er faktisk vanvittigt, men jeg elsker også at pakke ind (og pakke ud !! :O)
  A xx

  SvarSlet
 2. Du har så evigt ret! :)

  SvarSlet
 3. Papir til eftertanke.....selvom jeg også er storelsker af dette!

  SvarSlet
 4. Du har ret. Vi må blive bedre til at bruge genbrugspapir til vores indpakning. Det kan nu også blive ganske fint - se f.eks. her: http://www.google.dk/imgres?imgurl=http://www.okoliv.dk/uploads/2010/12/indpakninggaver1.jpg&imgrefurl=http://www.okoliv.dk/uncategorized/gavepapir-det-gr%25C3%25B8nneste-valg/&usg=__4Tct1QDPxwoe23jY42Px_NZOzWU=&h=250&w=450&sz=36&hl=da&start=7&zoom=1&itbs=1&tbnid=_4D_s7thBaq_-M:&tbnh=71&tbnw=127&prev=/images%3Fq%3Dgenbrugspapir%2Bindpakning%26hl%3Dda%26gbv%3D2%26tbm%3Disch&ei=UqSdTd_tF5Hasga90eymBA

  SvarSlet
 5. Jeg ææææææælsker også at pakke ind, så kan bestemt godt forstå din lille last :)

  Knus

  SvarSlet
 6. ...du har ret, men jeg må tilstå, at jeg springer over, hvor gærdet er lavest, når det er til dem, der ikke værdsætter den slags indpakninger. Så gi'r jeg den mere gas til dem, der sætter pris på indpakningen!

  SvarSlet
 7. Godt ser det i hvert fald ud :)

  SvarSlet
 8. Du har ret, men smukke pakker skal ikke undervurderes :-) Dine er rigtig fine.

  SvarSlet