onsdag den 29. juni 2011

Roskilde pause og bladguld på tåneglene.....!

Blev lige ekstra begejstret for egne sandaler efter rosende kommentare om mine fine guldsko på indlægget fra igår, hvor fokus jo egentlig skulle ha været på mit hjem....troede jeg!!!

Blev helt guld fikseret, så idag fik jeg lige lavet mig en pedicure, for først gang nogen sinde på dansk jord, og det var hende HER der fra på mandag, er min nye genbo i Larsbjørnstræde der fiksede det! (er ellers noget der i mine termer høre udenlands rejser til!) og det ligner sku nærmest bladguld hvis i spørg mig og lige om lidt er tæerne forhåbentlig også brune og så vil lykken ingen ende ta, det er jeg sikker på.....!
Den utilregnelige teenager meldte sin ankomst i hjemmet idag, bare et par timer hjem fra Roskilde festivalen mente hun var nok, lige et varmt bad og rent tøj mm. talte i telefon med hende på vej hjem fra Biksen, hun bestilte Mozoralla og kyllinge coctail pølser hmmmm..... mærkelig coctail, men hva fanden, ungen har været afsted siden lørdag morgen, det blir man vel lidt mærkelig af.......
Sådan her lå hun i helt dyb søvn da jeg kom hjem 20 minutter senere og sådan har hun ligget siden, i helt samme stilling og særligt solbrændt incl. diverse hudafskrabninger.....Puh ha... godt jeg ikke er "snart 17 år" og skal ligge under for det lort, men dejligt at hun lige kommer hjem og detoxer lidt her "in between" Roskilde helvede......!

3 kommentarer:

 1. Er også en af dem der er helt tosset med dine guld sko, hvor har du mon købt dem??
  /Maria

  SvarSlet
 2. Ja det er en latterlig historie med de sko Maria. Købte dem for et par år siden i Bangkok, tror de kostede 40 kr. så blev lidt nærrig og købte kun et enkelt par, da jeg kom tilbage et halvt år senere fast besluttet på at købe minimum 10 par så jeg havde til resten af livet, var de ikke til at opdrive nogen steder...... så nu er det mine spare sko som jeg kun bruger engang imellem så leve tiden på dem bliver så længe som muligt!;-)

  SvarSlet
 3. Ja hvorfor er det man i sådan situationer ikke bare køber et kæmpe læs og at det først, er når det er for sent, man tænker på det. Kender det ALT for godt:0)
  Ærgeligt, jeg er jo dybt forelsket i dem. æv æv, jeg må drømme videre.
  /Maria

  SvarSlet