lørdag den 2. juli 2011

Og det var så den lørdg aften

hvor samtlige butikker i københavn havde ufrivilligt åbent.....Og jeg siger til jer der blev øset vand op af diverse kældre og ødelagte butikker......det var så syrealistisk at cykle rundt i gaderne efter selv af ha tjækket at biksen min samt lageret var sluppet nogenlunde, at jeg helt glemte at fotografere det, men lidt fik jeg da.....
Håber satme at forsikringsselskaberne arter sig ordentlig denne gang!

9 kommentarer:

 1. Tak Onkel Anne. Igår var skaderne overkommelige, men der er sprunget et vandrør i løbet af natten, så er på vej ind til biksen igen nu, med hjertet meget langt oppe i halsen.........!!!

  SvarSlet
 2. FUCK! Krydser fingre, og ville gerne hjælpe, hvis der skal tage vand ud!

  SvarSlet
 3. Åhhhhh Nej, håber så meget at alle dine fine ting er gået fri. Jeg krydser virkelig fingre for at det hele ikke er ødelagt.

  K. Louise

  SvarSlet
 4. Argh! Og jeg havde planlagt tur ind til byen imorgen for bl.a. at ose hos dig og Liebe... Det er måske håbløst?

  SvarSlet
 5. Åhhhh Onkale Anna at skovle vand med dig er jeg sikker på ku udvikle sig til en værre fest! ;-)

  Kælderen/lageret som sådan ok, kun små ting er gået tabt og så er der meget vådt, men alt (næsten) har stået på paller! murværket i butikken er derimod ret medtaget af vand under biksen, så her til aften væltede fastboltede reoler ud af væggene og samtlige vare er smadret, eller ihværtfald ret så medtaget....der er vist dømt vandsalg imorgen.....! Så Ida du kommer bare an....! og Susan er gået helt fri så ingen undskyldninger for visit ;-)
  Louise tak for sød kommentar og tanker <3

  SvarSlet
 6. Anne, jeg hedder AnnE! Og igen laver du ikke udsalg som jeg får glæde af
  :(
  Men ok du har fået din vandet straf for det ;)

  Lea jeg håber det hele ordner sig, for der er ikke noget sjovt ved vandskader. Og jeg håber forsikringsselskabet rykker hurtigt!

  SvarSlet
 7. Åh sikke en katastrofe!
  Vi er på Falster, og havde ikke mod på den lange tur ind, når vejene er spærret osv. Men indtil videre er det planen at tage ind på onsdag i stedet, og så skal jeg nok komme og støtte vandsalget! Heldigt for Susan, hun kunne ellers være meget udsat med hendes beliggenhed i en kælder.

  SvarSlet