mandag den 15. november 2010

Nu med dyr og svamp i biksen.....
Hver gang jeg køber ind tror jeg åbenbart at min biks er på størelse med Amalienborg eller ligende, og dagligt står jeg lige fortiden og river mig i håret..... Fuuuuuck, hvor skal skidtet placeres! 
Har idag intet mindre end truet min søde beboer oven på biksen med at installere en trappe, som jeg sagde, hvis du bare lover aldrig at være hjemme mellem 11.00 og 18.00 skal jeg nok sørge for at du bor enormt pænt!!! 

-hun så dog lidt mærkelig ud i udtrykket!

3 kommentarer:

 1. Ha ha, det kunne da godt være en god deal. Hvis hun nu skulle være hjemme, kan hun jo udgøre en levende mannequin. Det lokker kunder til, det har jeg selv set hos en undertøjsbutik. Hmm, det er måske ikke helt det samme...Nå, men lækre ting du har indkøbt. Sørens at din butik er så langt væk!

  SvarSlet
 2. Slap bare af, for lige om lidt så kommer der jo en masse kunder og køber en hel masse hos dig. Dejligt, når udvalget er stort. Jeg vil også huske adressen, hvis jeg en dag får mig selv ind til Københavnsstrup. Hav en god dag

  SvarSlet
 3. Julia, det er udlejers datter som bor oven på biksen, så jeg tror sku ikke den går, ellers go ide, det der med, hvis hun er hjemme, så kan man vel kalde det billig arbejdskraft i form af vagtværns/opsyns stemning!Du siger butikken ligger langt væk, læser meget ude i blogverdnen at folk valfarder land og rige rundt i bloggens navn, på træf, svipture til hovedstaden etc. Du kommer bare an!!! ;-)

  Jette, Tak for dine beroligende ord!!!

  SvarSlet