tirsdag den 30. november 2010

Sådan ser den ud......

Selvom barnet er blevet 16 (og næsten voksen) blev det alligevel igen år, og igen på et hængende hår, til de forbandet 24 gaver!
 

-Og nej, ikke bare noget med en kasse Lego splittet op i 24 retfærdige dele, næh.... der er skam byttemærker på hele skidtet, alderen indeholder i den grad en utro forbruger ;-)

Ved ikke om jeg er dedikeret fan af Ries papir eller bare lud doven, hele skidtet kan i hvert fald købes HER med undtagelse af båndet, der er noget jeg er sucker for, og gerne slæber hjem i store mængder fra mine rejser. Og da ordensmennesket ikke er min stærke side har jeg opfundet dette sindige system til opbevaringen!


Super smart og overskueligt, lige til at vælge og bare hive i den farve og kvalitet man nu ønsker!!!
-Og så kan der i ro og mag se sådan her ud nede i æsken ;-)


Æsken er hjemmelavet, men de pink er netop hjemtaget til privaten fra biksen, det er ellers sjældent der efterhånden ryger noget med hjem, men disse her er nu intet mindre end uimodståelige, har derfor også købt tredobbelt sortiment af netop denne udgave og de kan købes lige HER - tro mig, jeg har mange på lager!

9 kommentarer:

 1. Jeg kan så informere dig om at det ikke altid BARE lige er sådan at splitte en LEGO kasse op i 24 dele, og at det i øvrigt gør sig ret godt til en dreng på 8. Det var dog en nedværdigende kommentar, der faktisk gjorde mig lidt ked af det, da både jeg og mange andre synes det er en god idé.

  SvarSlet
 2. NEJ NEJ NEJ Stine. DET må du ikke opfatte sådan, den er skam skrevet af misundelse til alle jer som stadig kan begejstrer børnene med legetøj, ville ELSKE at ku gi lego istedet for at tonse byen rundt, for at prøve at behage teenager, der skifter smag hurtigere end vi andre skifter undertøj!

  SvarSlet
 3. Det har skam været en både meget dyr og besværlig proces! ;-)

  Håber dette gir mening for dig!

  Bedste hilsner
  Lea

  SvarSlet
 4. Wos så fin :) Super lækkert papir og det hele....lyder dyrt med gaver til en på 16 år med byttemærker på det hele - håber hun bliver glad (det havde jeg blevet om jeg fik en pakkekalender...vel måske til næste år)

  SvarSlet
 5. Mon der er nogen der har lavet noget tilsvarende til mig....det gad jeg rigtig godt.....Spændende!

  SvarSlet
 6. Hej Lea
  Jeg synes du er en skøn mor. Hun kommer helt sikkert og besøger dig på plejehjemmet, teenageren:-))

  SvarSlet
 7. Hun er da bare heldig, hende teenageren... :o) Da mine 2 tøser var i den alder havde jeg forhandlet mig frem til adventsgaver istedet for...så kunne man købe 4 lidt større ting...ikke fordi det blev meget billigere men det var nemmere at finde 4 ting frem for 24(gange 2 altså ;o)) ... :o)

  SvarSlet
 8. Jeg kan stadig glæde mig over at min mor stadig laver pakkekalender til mig selvom jeg her i december fylder 26 :-) Det er helt ufatteligt at hun stadig holder ved, men tror det er den glæde hun kan se det bringer. Skulle du fortsætte kan jeg fortælle at når man bliver udeboende universitetstuderende, kan man blive glad for selv de mindste pakker - som for eksempel små pakker med krydderier, da det betyder at man jo ikke selv skal ud at bruge penge på det.

  SvarSlet